Симпатизанти на партия Възраждане

Тук можете да обсъждате всичко свързано с политиката в България и по света
vanev
Мнения: 9
Регистриран на: Вто Фев 13, 2024 9:08 pm
Симпатизанти на партия Възраждане

Мнение от vanev »

Партия Възраждане е представена в Парламента група, която внася баланс, коректив и алтернативна гледна точка. Те разполагат с приличен електорат и могат да предложат много нови идеи. Стараят се да слушат гласа на хората като организират референдуми и целят запазването на българските ценности и идентичност като националната валута и много други символи с патриотична и икономическа стойност. Лидерът им е въздействащ, позитивен, образован, влиятелен, авторитетен, харизматичен човек с престижно и добро име. Като цяло предимно добри отзиви може да се изразят за тях.

В тази тема привържениците на партия Възраждане може да обсъждат проекто-предложенията на групата и водената от нея политиката в Парламента. Дискусията може да представлява интерес за тези хора, които следят актуалните новини в момента и са изкъсо със случващите се активни събития.
vanev
Мнения: 9
Регистриран на: Вто Фев 13, 2024 9:08 pm

Мнение от vanev »

Наскоро попаднах на интересно мнение по повод въвеждането на Еврото в България и поскъпването на цените. Съгласни ли сте с това мнение? Ще редактирам леко оригиналния текст на автора, за да е по-разбираемо като четяемост:

истината е, която кака ми каза, че просто целят да обезличат спестяванията на хората, затова всичко поскъпва, при това без причина, икономиката се развива, а цените се повишават, целят хората да работят повече и да са роби машини, не искат никой да бездейства и да си живее живота с вече спечелени пари, а да стават роби на системата, хамали както физически, така и ментално и интелектуално, затова и софтуерът става по-тежък, вместо обратното, за да не може старият хардуер да го понесе и да трябва да си купуваш нов комп, телефон, телевизор без реална причина, освен икономическа и насилствено наложена

Тук има и друга гледна точка - ако изразените в коментара аспекти се променят, то може да се случи технологичен, икономически, нравствен и морален застой, което не е естествено спрямо модерните, а и всички останали времена, които се менят - да бъде спряно развитието и растежа, а като контрадикция или антитеза на моето последно изречение е, че всяко нещо има край и един ден, сигурно не много скоро, но все пак може да се стигне до цялостно изчерпване, както на Планетата, така и на мозъците и всичко останало и да настане морален и материален апокалипсис, колапс или иначе казано тежка световна криза - дали искаме това да се случи или искаме стабилност и едно истински добро и устойчиво общество без спряно развитие? Благодаря.
gospodin
Мнения: 1
Регистриран на: Вто Апр 30, 2024 10:20 pm

Мнение от gospodin »

Препоръчвам ви новата песен на Устата

Публикувай отговор

Обратно към “ПОЛИТИКА”